فروشگاه اینترنتی عُمتَک
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

6 مدل دسر شیک و خوشمزه برای مهمانی ها

دسر خوشگل و خوشمزه

دسر ها ( پی غذا ، پس از غذا ) از خوراکی های مورد توجه در انواع مهمانی ها است. بانوان جوان معمولا علاقه به تهیه دسرهای متفاوت در مهمانی ها دارند. اگر شما هم به تزیین سفره و تهیه انواع دسر دارید پیشنهاد می کنیم خواندن این مقاله را از دست ندهید چون طرز تهیه 6 دسر شیک و خوشمزه برای مهمانی ها ارائه شده است.

 

 روش تهیه 6 مدل دسر شیک و خوشمزه

1.  ژله دسری محبوب

ژله در مهمانی های مختلف از جشن تولد گرفته تا عروسی و دورهمی های دوستانه وجود دارد. ژله در انواع مختلف ساده، چند لایه رنگین کمانی و ژله تزریقی است. برای تهیه ژله چند لایه رنگین کمانی نیاز به پودر ژله در رنگ های مختلف است.

دسر شیک

 

ابتدا پودر ژله را با مقداری آب جوش کاملا حل می کنیم و بعد کمی آب خنک اضافه می کنیم و در قالبی که چرب شده است می ریزیم ( چرب کردن قالب برای این است که ژله در مرحله آخر برای سرو کردن، به راحتی از قالب جدا شود )محلول را در قالب می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود بعد رنگ های دیگر را به همان روش قبلی حل می کنیم و روی ژله های قبلی سفت شده مرحله قبل می ریزیم و به همین ترتیب چند لایه رنگی ژله آماده می شود ( در ضمن برای شیک و خوشمزه تر شدن ژله ها می توان در پودر ژله علاوه بر آبجوش  از خامه،شیر یا بستنی هم استفاده کرد) در نهایت قالب را از یخچال بیرون بیاورید و ژله آماده سرو است.

2. دسر بیسکوییتی بدون فر یکی از دسرهای لاکچری پرطرفدار است که سریع و بدون فر آماده می شود.
بیسکوییت پتی‌بور: دو بسته
وانیل: 4/1 قاشق چایخوری
زرده‌ی تخم‌مرغ: چهار عدد
شکر: یک پیمانه

شیر: 2 پیمانه
کره: ۵۰ گرم
آرد: دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو  یا سس شکلات پودر قند: به مقدار دلخواه برای تزئین

زرده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و سپس شیر و 2 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید و این مواد را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید ( تا مواد به ظرف نچسد و ته نگیرد)  و تا به غلظتی مناسبی برسد بعد قبلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل و کره را به آن اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید سپس یک لایه  بیسکوییت ها را کف ظرف مناسب بچینید و مواد را روی آن بریزید و رویش لایه دیگری از بیسکوییت ها را بچینید و چند لایه همین کار را تکرار کنیدو در نهایت روی لایه آخر را سس شکلات یا پودر قند بریزیدو  ظرف را حدود4-5ساعت در یخچال قرار دهید تا بهم بچسبند و آماده شود.

دسر شیک و خوشمزه

 

نکته : برخی افراد برای تهیه دسر بیکوییتی به جای مواد گفته شده از فرنی استفاده می کنند اینطور که روی لایه های بیسکوییت فرنی می ریزند. که هر دو نوع خوشمزه و شیک است.

3. تارت بستنی
تارت بستنی یک دسر ایتالیایی بسیار خوشمزه است که خصوصا برای فصل‌های گرم بسیار دلچسب می‌شود. از این دسر می‌توانید حتی به عنوان یک عصرانه خوشمزه هم استفاده کنید.
۳ قاشق غذاخوری کره آب شده و یک فنجان (نصف کل مقدار خمیر) خمیر نان (یا خمیر شیرینی) را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی یک ورق فویل پهن کنید و کنار بگذارید. یک پیمانه بستنی (نصف کل مقدار بستنی) را روی یک ظرف صاف به صورت یک لایه پهن کنید و آن را با بادام هندی بو داده شده که به خوبی خرد و ریز ریز شده است بپوشانید. روی بستنی و بادام‌ها را مقدار باقی مانده خمیر نان بپوشانید و به مدت ۲ ساعت آن را در فریزر قرار دهید تا به خوبی خودش را بگیرد. پس از آن دوباره یک لایه بستنی روی دسر اضافه کنید و مجددا به مدت ۱۰ الی ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
برای تزیین کردن این دسر، بادام هندی‌ها را روی دسرتان بریزید. آن را به شکل قطعات مربع شکل بریده و سرو کنید ( منبع: https://tabnakjavan.com/ ).

ژله چند لایه رنگین کمانی

 

4. دسر پاناکوتای زعفرانی، ظاهر این دسر شبیه پودینگ است. روش تهیه این دسر شیک و خوشمزه به این نحو است که ابتدا شیر، خامه، شکر و ژلاتین را باهم در ظفی روی حرارت ملایم قرار دهید در مرحله بعد زعفران را اضافه می کنیم و وقتی مواد به غلظت دلخواه رسید مواد را در ظرف سرو قرار دهید و مدت حدود 10 ساعت در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا آماده شود و سپس با اسمارتیس، تکه های میوه یا رنده ی شکلات تزیین کنید.

5. دسر محبوب و آسان کیک بستنی، برای تهیه این دسر ابتدا که یک لایه بستنی وانیلی یا موزی یا توت فرنگی ( بستگی به ذائقه مهمان ها دارد ) که کمی شل و قابل هم زدن باشد را روی یک لایه کیک زعفرانی که از قبل در فریزر کاملا یخ زده  قرار دهید و نیم الی یک ساعت در فریزر بماند تا  سفت شود سپس روی بستنی را با لایه دیگری از کیک بپوشانید. بعد از  حداقل 15 ساعت کیک بستنی را برش بزنید و آن را با شکلات ذوب شده تزیین کنید و  مجدد در فریزر قرار دهید تا دسر پاناکوتای زعفرانی آماده شود .

ژله بستنی

 

6. ژله بستنی رنگارنگ، یک بسته پودر ژله را در آب جوش خوب حل کنید و یا اینکه به روش بن ماری که در کاسه شیشه‌ای ریخته اید، روی بخار کتری هم بزنید تا کامل حل شود. وقتی پودر ژله حل شد، یک لیوان بستنی را به ژله اضافه ‌کنید و مواد را خوب هم بزنیدتا مواد یکدست شود و بعد در قالب چرب شده  بریزید ودر یخچال به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا سفت بشود. بعد از یک ساعت دوباره مرحله قبل را تکرار ‌کنید.  فقط با پودر ژله رنگ متفاوت از قبلی. بعد دوباره مواد آماده را روی ژله قبلی بریزید و بگذارید خودش را بگیرد و سفت شود و همین طور طی چند مرحله تکرار کنید تا ژله بستنی مورد نظر شما آماده شود برای تزیین می توانید از تکه های میوه یا خامه رنگی یا آجیل استفاده کنید.

 

 

 

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*