0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

فوت و فن پخت برنج

سفارش آنلاین برنج خاطره

از فوت و فن پخت برنج خبر دارید؟ چه کنیم تا برنج ما خوشمزه و خوش پخت شود؟ اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که پخت انواع برنج برای شما دغدغه است و می خواهید فوت وفن های پخت انواع برنج را بدانید، پیشنهاد می کنیم خواندن این مقاله آشپزی با سلیقه را از دست ندهید.

 

 

ضرورت دانستن فوت و فن پخت برنج

برنج پای ثابت سفره های ایرانی و نمای ویژه سفره های مجلسی است حتی در سراسر جهان، کشور ایران را با محصولاتی همچون برنج، زعفران و فرش می شناسند. انواع و اقسام برنج های ایرانی و خارجی وجود دارند که هر کدام قلق خاص خودشان را برای پخت دارند مثلا عدم توجه به مدت خیسانده شدن، مدت دم کشیده شدن هریک متفاوت است و کوچکترین غفلت موجب می شود تا نتیجه مطلوب به دست نیاید. دانستن فوت و فن های پخت برنج باعث می شود تا بهترین پخت برنج با عطر و طعم واقعی اش بدون له شدن به دست بیاید همچنین اگر زمانی برنج شما شور شد یا سوخت یا هر مشکلی پیش آمد بتوانید با تجربه ی کدبانوگری تان برنج زیبا و خوش پخت را روی سفره قرار دهید.

فوت و فن پخت برنج

 

نکته های فوت و فن پخت برنج

– در درجه اول به انتخاب برنج برای خرید دقت کنید مثلا برنج در اندازه های یک دست باشد یعنی برنج نیم دانه یا لاشه در آن مخلوط نشده باشد.به بافت نرمی یا سفتی برنج دقت کنید، به رنگ برنج دقت کنید که کدر نباشد چون کدر بودن بیانگر کهنگی برداشت برنج است. برای بررسی عطر و بوی برنج مقداری برنج را کف دست خود بریزید و در آن تنفس خود را بدمید و بعد آن را بو بکشید تا مقدار عطر و بوی برنج مشخص شود. در کل فراموش نکنید که خرید حرفه ای برنج یکی از فوت و فن های اساسی است.

– برنج های نو و تازه برداشت شده ی شمالی ایرانی نیاز نیست که بیش از یکساعت خیسانده شوند چون به دلیل برداشت تازه، رطوبت زیادی دارند و له می شوند. اما برنج های خارجی به دلیل سفت بودن بافتشان هرچه بیشتر خیسانده و جوشانده شوند بهتر است.

– وقتی آب داخل قابلمه کاملا جوشید آن زمان مناسبی برای ریختن برنج های خیسانده شده به داخل قابلمه است. دقت کنید که آب های حاصل از خیساندن برنج وارد قابلمه نشود تا آب داخل قابلمه را از جوشاندن نیاندازد و مدت زمان پخت بیشتر نشود.

 

فوت و فن پخت برنج

– برای کشیده و قد بلند شدن برنج، باید به برنج ها شوک وارد شود، شما می توانید زمانیکه برنج ها در حال جوشیده شدن در قابلمه هستند، به اندازه یک لیوان آب سرد داخل آن بریزید و بعد از 3 دقیقه برنج را آبکشی کنید.

– برای چرب شدن برنج ،در همان ابتدایی که برنج ها را آبکشی کردید و برای دم کشیدن داخل قابلمه ریختید، هرگز روغن را رویش نریزید چون تازه برنج ها آبکش شده اند روغن ها اصلا لاب هلای برنج ها باقی نمی ماند بلکه سریع به ته دیگ منتقل می شود، پس بهتر است در 10 دقیقه پایانی دم کشیدن برنج رویش روغن بریزیم تا جذب تمام دانه های برنج بشود .

– اگر برنج تان شور شد، ( اگر هنگام پخت کته و موقع جوشیدن برنج در آب، متوجه شدید که برنج خیلی شور شده است، داخل آب برنج چند تکه سیب زمینی پوست کنده بریزید. سیب زمینی، شوری غذا را به خود جذب می کند. اگر قبل از آبکش کردن برنج متوجه شوری آن شدید، موقع آبکش کردن، مقدار آب بیشتری روی برنج آبکش شده بریزید. اگر دیگر کار از کار گذشته بود و کاری برای جبران شوری برنج نمی توانستید انجام دهید خورش را کم نمک بپزید منبع: kadbanoo.net ).

– اگر برنج شما سوخت، چند تکه نان و یا پیاز را روی برنج قرار دهید تا بوی سوختگی را به خود بگیرند و مانع از پخش بوی سوختگی در کل برنج شود.

– برای دم کشین بهتر برنج، ابتدا شعله گاز را روی حرارت متوسط به مدت5 دقیقه قرار دهید و سپس شعله را روی کم قرار دهید.

 

فوت و فن پخت برنج

– برای تهیه ته دیگ زعفرانی، مقداری زعفران سائیده شده را با 3 قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید و بگذارید تا ( مثل چای ) دم بکشد ، سپس یک کفگیر از برنج آبکشی شده را با 1 عدد تخم مرغ، نیم پیمانه ماست و زعفران دم شده حل می کنیم تا کاملا یک دست شود سپس ته قابلمه را چرب می کنیم و مواد را ته دیگ می ریزیم و بعد بقیه برنج های آبکشی شده را روی آن می ریزیم تا خوب دم بکشند در نهایت بعد از 30 دقیقه برنج شما با ته دیگ زعفرانی طلایی رنگ آماده می شود.

– اگر پس از دم کشیدن متوجه شدید که برنج های شما مغز دارد و کمی خام است می توانید کمی محلول آب و روغن روی برنج بریزید و بگذارید مجدد برنج دم بکشد.

شما میتوانید برای خرید برنج ارزان و مناسب خاطره و محسن از طریق وبسایت ما اقدام به خرید نمایید. همین حالا برای ثبت سفارش اقدام کنید.

 

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*