0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

آشنایی با سیر ترشی و فواید آن

آشنایی با سیر ترشی و فواید آن

سیر ترشی یکی از ترشی های محبوب ما ایرانی ها است که هر چه کهنه تر باشد طرفدار بیشتری پیدا می کند. حتی خیلی از افرادی که سیر دوست ندارند نیز طرفدار این ترشی خوشمزه هستند.

رنگ قهوه ای سیر ترشی از چیست؟

رنگ قهوه ای سیرترشی های صنعتی به دلیل این است که آن را در سرکه می جوشانند اما در نوع خانگی آن به خاطر مدت زمانی است که سیر در سرکه می ماند.

طبع

طبع سیر گرم و خشک است اما طبع سرکه سرد و تر است.

مواد مفید موجود در سیر ترشی

مواد مفیدی که در این ترشی موجود است ویتامین های C و B، گوگرد و همچنین آهن، پتاسیم و فسفر است.

خواص سیر ترشی

هر چه بوی سیر ترشی بیشتر باشد خواص آن بیشتر است. اگر در هنگام تهیه ترشی، سیر آن را می پزید باید بدانید که خواص مفید آن را بسیار کم می کنید.

اگر بخواهیم درباره خواص اصلی آن صحبت کنیم می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

1- سنگ صفرا

این ترشی یک شستشو دهنده طبیعی مجاری صفرا است.

افرادی که سنگ صفرا دارند برای دفع آن می توانند سیر ترشی مصرف کنند.

2- بواسیر

یکی از خواص ترشی سیر قطع شدن خونریزی بواسیر است.

3- قلب و عروق

به گفته پزشکان سیر یکی از خوراکی هایی است که برای قلب بسیار مفید است.

مصرف سیر و یا ترشی آن برای افرادی که کلسترول آن ها بالا است و یا دچار بیماری های قلبی و عروقی هستند مفید است.

4- کاهش وزن

به دلیل آنتی اکسیدان و مواد معدنی و ویتامین هایی که در این ترشی خوشمزه وجود دارد مصرف آن سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و در نتیجه باعث لاغری می شود.

5- کاهش غلظت خون

اگر خون شخصی غلیظ باشد مصرف ترشی سیر کمک می کند تا خون رقیق تر شود.

6- پاکسازی کبد

اگر دوست دارید سموم موجود در کبد شما پاکسازی شود خوردن این ترشی را در برنامه غذای خود قرار دهید.

7- هضم غذا

افرادی که برای هضم غذا مشکل دارند سیرترشی را فراموش نکنند. البته برای کسی که معده حساسی دارد مصرف این ترشی توصیه نمی شود.

8- روده

ترشی سیر در بهبود عملکرد روده موثر می باشد.

9- بارداری

اگر مادری در زمان بارداری سیر یا ترشی آن را مصرف کند سیستم ایمنی بدن او بالاتر می رود و همچنین جنین وی از وضعیت بهتری برخوردار می شود.

البته باز هم بهتر است که این دسته از افراد با پزشک خود درباره مصرف این ترشی مشورت کنند زیرا در تهیه آن از نمک نیز استفاده می شود.

نظرات گوناگون درباره سیر ترشی

بعضی از افراد معتقدند وقتی که این دو ماده غذایی یعنی سیر و سرکه چندین سال در کنار هم قرار می گیرند طبع آن ها متعادل می شود اما عده زیادی از پزشکان نیز معتقدند که این تعادل اتفاق نمی افتد و گذر زمان به احتمال زیاد آن را نیترات می کند و باعث بروز سرطان معده می شود. پس برای احتیاط بهتر است که از مصرف زیاد سیرترشی و همچنین ترشی های کهنه خودداری کنیم.

فروش اینترنتی سیر ترشی

سایت فروشگاه اینترنتی عُمتک با فراهم کردن انواع سیرترشی های تازه و کهنه زحمت شما را برای رفتن به فروشگاه و خرید این ترشی لذیذ کم کرده است.

برای تهیه این ترشی فقط کافی است همین الان سفارش خود را ثبت کنید تا بتوانید درب منزل خود آن را تحویل بگیرید!

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*