مضرات قهوه

بطور کلی قهوه مخدر و سمی است. اولین دلیلش این است، که کسانی که قهوه میخورند با ترک آن دچار عوارض گوناگون میشوند.
ماده شیمیایی قهوه (کافیین) میباشد، که به دسته ای از (الکائویید) به نام (متیل زن تاینز) تعلق دارد. این ماده دارای دو ترکیب شیمیایی دیگر به نامهای (تئو فیلیین) و (تئوبرومین) میباشد.
دقیقا این ترکیب در کوکا، چای سفید، سبز، سیاه (هر سه از یک گیاه به عمل میآید) و کاکائو موجود است که به آسانی اکسیده شده و تبدیل به اسیداوریک و دیگر اسیدهای متیل اوریک میگردد.
تئو فیلین در چای مقدار زیادی موجود است. تئوفیلین باعث تحریک دستگاه تنفسی می شود، فشارخون را بالا میبرد، محرک قلب است، آرام کننده ماهیچه ها و گشاد کننده رگها می باشد.
همچنین (تئو برومین) در کاکائو و دانه های کوکا و چای وجود دارد. تئوبرومین ادرارآور است، آرام کننده ماهیچهها است، تحریک کننده قلب است و گشاد کننده رگها میباشد.
عوارض خوردن قهوه:
- کافیین موجود در آن مانند کوکایین سیستم اعصاب را تحریک می کند.
- ضربان قلب را بالا می برد.
- اختلال در گردش خون ایجاد می کند.
- فشار خون را بالا می برد.
- باعث بیماری قند میشود.
- باعث از کار افتادن کلیه ها میشود.
- باعث سرطان لوزالمعده میشود.
- باعث لرزش عضلات میشود.
- ایجاد اختلال درخواب میشود.
- باعث تحریک دستگاه هاضمه میشود.
- یک لیوان قهوه ۲۴ ساعت طول می کشد تا بتواند از دستگاه ادرای بگذرد.
دانشمندان علم تغذیه میگویند اگر می خواید در روز چند لیوان قهوه بخورید بهتر است از هم اکنون پول پس انداز کنید تا یک دستگاه دیالیز بخرید.
معمولا قهوه را بعد از غذا می خورند و همین باعث میشود غذا خوب هضم نشده و هنگامی که به روده بزرگ میرسد گندیده و تخمیر شده و باعث تولید اسیدها و گازهای سمی شود که این اسیدها و گازها به وسیله خون جذب بدن انسان شده و باعث مسموم شدن، یبوست و عامل بسیاری از امراض و هضم نشدن کامل غذا می باشد.

خاصیت اسیدی قهوه
قهوه شدیدا اسیدی میباشد و بدن را اسیدی میکند و بدن برای خنثی کردن این اسید اب زیادی را جمع میکند (بدن اسیدی اماده پذیرش همه نوع امراض ازجمله سرطان می باشد.)
مقدار کافیین در یک لیوان قهوه ۱۰۰ میلی گرم و در یک لیوان چای ۵۰ میلی گرم و یک لیوان پپسی کولا ۴۰ میلی گرم و در یک بسته شکلات (یک لیوان)۳۰ میلی گرم میباشد.
بطور کلی تحقیقات نشان می دهد که قهوه روی دستگاه بدن اثر منفی داشته و باعث تضعیف بدن و بیماریهای گوناگون می گردد. کافیین باعث تغییرات غیر عادی جنین شده و حتی پس از تولد باعث مرگ نوزادان می گردد.
در تحقیقاتی جدیدی که انجام شده کافیین امکان حامله شدن را کاهش میدهد و باعث کاهش اسپرم و فعالیت آن میشود.
تحقیقات جدید نشان داده است که خوردن قهوه رابطه مستقیم با نرمی استخوان و لگن خاصره و ستون فقرات دارد. زیرا قهوه باعث عدم جذب کلسیم در بدن شده و هرچه بیشتر خورده شود افراد بیشتر به نرمی استخوان مبتلا می شوند. کافیین گردش اسیدهای چرب را در خون بالا برده و باعث اکسیداسیون این سوخت مهم میگردد.
کافیین خاصیت ضد سردرد دارد و برای رفع سردرد مخلوط اسپرین و قهوه مصرف میشود. قهوه رابا (ارگوت) مخلوط کرده قرص ارگوتامین را برای رفع سردرد ساخته اند.
مقدار کافیین موجود در خون کسانی که قهوه مینوشند بین ۱ الی ۱۰ میلی گرم در لیتر میباشد و اگر این مقدار به ۸۰ میلی گرم در لیتر برسد باعث مرگ می گردد.
مسمویت قهوه
بطور کلی کافیین بدن را مسموم میسازد و باعث عدم جذب مواد غذایی و ویتامین ها و مواد مدنی شده و (ایجا دلرزش در دستها، حالت تهوع و استفراغ، نامنظم شدن ضربان قلب، گیج رفتن و در صورت مصرف زیاد قهوه صرع، رعشه، کمبود پتاسیم و ضعف عمومی بدن می گردد. اگر مصرف آن برای دراز مدت ادامه داشته باشد باعث عوارضی مانند: بیحوصلگی، عصبی بودن، اضطراب، پریدن اعضا، بیخوابی، طپش قلب و شدید شدن رفلکس های بدن میگردد.
خوردن زیاد قهوه میتواند باعث ابتلا به زخم معده و سرطان مثانه را بالا برده و در زنان حامله باعث سقط جنین شود. کسانی که زیاد قهوه میخورند اگر آن را یک دفعه کنار بگذارند باعث عوارض حساس شدن، زودرنجی، عصبی شدن، خواب آلوده شدن شوند. برای ترک آن باید هر ماه یک لیوان آن را کم کرد.